AMASYA / MERKEZ - Plevne Ortaokulu

Plevne Ortaokulu

Fethiye Mahallesi Ruhi Tingiz Cad. No.13 Merkez/ AMASYA
Vizyon
Okulumuzun vizyonu ; Atatürk ilke ve inkalaplarına ve Atatürk milleyitçiliğine sadakatle bağlı, vatınını, milletini seven, içinde bulunduğu toplumun sorunlarını çözmeyi kendine hedef edinmiş, bilim ve teknolojiyi yakından takip eden ve özümsemeye çalışan, gelenek ve göreneklerine saygılı, derslerinde başarılı bireyler yetiştirmek ve bu bireyleri yetenekleri doğultusunda orta eğitim kurumlarına hazırlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; Sosyal hayata uyumlu, öğrenmeyi öğrenmiş, planlı ve metodlu çalışabilen, kendine güvenen, hakkını arayabilen, insana değer veren, çevreye saygılı, demokratik, laik, toplum değerlerini benimsemiş, dünya ile barışık, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmektir.
Doğalgazlı
Karayolu