AMASYA / MERKEZ - Plevne Ortaokulu

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PLEVNE ORTAOKULU OKUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Plevne Ortaokulu Öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim yılında okullarını yönetecek Okul Öğrenci Meclisini ve Okul Öğrenci Meclis Başkanını seçti. Her sınıf ve şubenin kendi temsilcisini seçmesiyle Plevne Ortaokulu Okul Öğrenci Meclisi oluştu.  Daha sonra 24.10.2016 tarihinde tüm öğrencilerin seçmen olarak oy kullandığı seçimde Okul Öğrenci temsilcisi 45 oy alarak birinci seçilen 8-B sınıfından Rukiye BATUR isimli öğrenci oldu.Gayet demokratik bir ortamda 16 adayın yarıştığı seçimde ikinciliği ise 36 oyla 7-c sınıfından Ömer Can ULUÇAY isimli öğrenci aldı. Amacı öğrencilere demokrasiyi yaşayarak öğretmek olan Okul Öğrenci Meclisi ve Öğrenci Temsilciliği seçimleri sonucunda öğrencilerimiz, okulun yönetimi ve işleyişine dahil olmaktadırlar. Yeni Okul Öğrenci Meclis Başkanına ve Öğrenci Meclisine Demokrasi Eğitimi ve Demokrasi Projesinden sorumlu danışman Öğretmen Ahmet KARKA başarılar diledi.

26.10.2016

Ahmet KARKA