AMASYA / MERKEZ - Plevne Ortaokulu

Etiket Sonuçları: amasya

Nis

Okulumuzda TBM Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitim programı kapsamında "Teknoloji Bağımlılığı" ve "Bilinçli, Güvenli İnternet Kullanımı" eğitimleri yapıldı.

Proje Hakkında

Hemen her şeyin görsellik üzerine inşa edildiği günümüz dünyasında bu duruma bir parantez açarak eski dönemlerin en önemli iletişim aygıtı olan radyoyu ön plana çıkarmaya ve internet tabanlı özel radyo yayınları yaparak eğitime ve çocuklara farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalışmaktayız. Hedef kitlemizi anasınıfı, okul öncesi ve ilkokul öğrencileri ile projeye katılım gösterecek öğrencilerin velileri oluşturmaktadır.

Mrt

Okul Öncesi Öğretmenlerimiz; Sümeyye KILIÇ ve Ayşegül ÇELİK, Anasınıfı öğrencilerini kapsayan "Filozof Çocuklar" isimli eTwinning projesini yürütmeye başlamıştır. eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanan proje 15 Mart 2021 ile 30 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.